We Love, What We do

We focus on the intersection of technology and emotion
in digital, film and Motion, We aim to create memorable experiences.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ-ΣΤΟΧΟΙ

Προτεραιότητά μας είναι όχι τα παιδιά να απομνημονεύουν μηχανικά το μάθημά τους αλλά να κατανοήσουν το νόημά του, να μάθουν τις άγνωστες λέξεις και να το οπτικοποιήσουν με τη βοήθεια της φαντασίας τους ώστε να το εμπεδώσουν πραγματικά. Θα πρέπει, επίσης, να εμπιστεύονται τις δυνάμεις τους, να οργανώνουν το χώρο και τη μελέτη τους και να αναπτύξουν τεχνικές και δυνατότητες που θα τους φανούν χρήσιμες στη μελλοντική εκπαιδευτική τους πορεία. Επιδίωξή μας είναι η ανάπτυξη κριτικής και συνδυαστικής σκέψης, προσόν που θα τους φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στη σχολική τους πορεία. Δεν υπάρχει περιορισμός στο χρόνο μελέτης. Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από την ιδιοσυγκρασία και τον τύπο του κάθε μαθητή. Επίσης τις ημέρες που δεν θα έχουν διάβασμα για την επόμενη θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για ασκήσεις ανακεφαλαίωσης και διευκρίνιση τυχόν αποριών ή κάλυψη κενών. Σας εγγυόμαστε ότι οι μικρότεροι μαθητές θα αποχωρούν από το χώρο μας άριστα προετοιμασμένοι για την επόμενη μέρα και ο χρόνος που θα περνούν στη συνέχεια με τους γονείς τους θα είναι εποικοδομητικός , χωρίς εντάσεις και άγχος για το διάβασμα. Θα διαθέτουν το υπόλοιπο της ημέρας για τις εξωσχολικές τους δραστηριότητες και για οτιδήποτε πραγματικά αγαπούν να κάνουν. Εσείς εμπιστευθείτε μας ότι πολυτιμότερο έχετε, τα παιδιά σας και εμείς σας υποσχόμαστε πως συνεχώς θα βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας γιατί ενδιαφερόμαστε πραγματικά για το μέλλον των μαθητών μας kαι γιατί η σχέση μας δεν θέλουμε να είναι πελατειακή αλλά ανθρώπινη και φιλική που θα στηρίζεται στην εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, με μοναδικό σκοπό και αποδέκτη τα παιδιά μας.

Περισσοτερα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Καθημερινή προετοιμασία σε όλα τα μαθήματα (κύρια και δευτερεύοντα) της επόμενης μέρας για μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Ευέλικτο ατομικό καθημερινό πρόγραμμα , χωρίς περιορισμό στο χρόνο μελέτης. Δυνατότητα ιδιαίτερων φροντιστηριακών μαθημάτων σε μαθητές γυμνασίου – λυκείου κατόπιν συνεννόησης για το ωράριο. Καθημερινή ενημέρωση των γονέων, με προσωπική επαφή και όταν αυτό δεν καθίσταται εφικτό θα υπάρχει τετράδιο ενημέρωσης το οποίο θα έχει καθημερινά μαζί του ο μαθητής ώστε να επισημαίνουμε τυχόν προβλήματα ή να επαινούμε και να επιβραβεύουμε την προσπάθεια. Δημιουργική απασχόληση και εκπαιδευτικό παιχνίδι. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ο μαθητής να τρώει το απογευματινό του το οποίο θα φέρνει ο ίδιος από το σπίτι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ

Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες προσπαθώντας να τις μετατρέψουμε σε μαθησιακές ευκολίες. Λόγω προσωπικής εμπειρίας αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία του γονέα να βοηθήσει το παιδί του, όχι μόνο μαθησιακά αλλά και ψυχολογικά. Και σ’ αυτό το σημείο αναλαμβάνουμε εμείς, όχι για να θεραπεύσουμε αλλά για να αντιμετωπίσουμε υπεύθυνα την ιδιαίτερη αυτή κατάσταση. Μαζί με το παιδί αναζητάμε τρόπους εκμάθησης που αποδίδουν καλύτερα στο καθένα χωριστά. Δεν περιοριζόμαστε, όμως, μόνο σ’ αυτά. Τα συμπτώματα που είναι εύκολα αναγνωρίσιμα είναι στους τομείς της ανάγνωσης, της κατανόησης και της γραπτής έκφρασης. Τι γίνεται, όμως, με τους τομείς της αυτοεκτίμησης, της κοινωνικοποίησης και της ψυχολογίας του παιδιού, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την ολόπλευρη ανάπτυξη και ομαλή μελλοντική εξέλιξη του παιδιού. Αφού, λοιπόν, εντοπιστούν οι μαθησιακές δυσκολίες μέσω του μοναδικού σταθμισμένου διαγνωστικού τεστ στην Ελλάδα, θα αξιολογηθούν και θα αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά. Οι μαθητές με οποιαδήποτε μορφή μαθησιακών δυσκολιών, ασφαλώς και μπορούν να μάθουν, αλλά χρειάζονται εκπαίδευση η οποία θα στοχεύει πρωτίστως στη διδασκαλία τεχνικών και δεξιοτήτων μάθησης. Σε συνεργασία , λοιπόν, με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μπορούμε να βοηθήσουμε αποτελεσματικά αυτούς τους μαθητές οι οποίοι δεν είναι τεμπέληδες και αδιάφοροι , όπως πολλοί πιστεύουν, απλά χρειάζονται περισσότερο χρόνο και επειδή φοβούνται ότι θα αποτύχουν αρνούνται να συμμετάσχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Στις καλοκαιρινές διακοπές, από τη στιγμή που θα κλείσουν τα σχολεία τον Ιούνιο έως την έναρξη των μαθημάτων το Σεπτέμβριο, θα λειτουργούμε πρωί για να διευκολύνουμε τους εργαζόμενους γονείς στην καθημερινότητά τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολύ παιχνίδι, δημιουργικές δραστηριότητες, αλλά και ασκήσεις εμπέδωσης της ήδη διδαχθείσης ύλης ή ασκήσεις προετοιμασίας της επόμενης τάξης. Προσοχή όμως, επειδή το καλοκαίρι είναι εποχή ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης, οτιδήποτε αφορά τη μάθηση γίνεται με προσεκτική προσέγγιση υπό τη μορφή παιχνιδιού.

Περισσότερα
method of Business process

Our Working Process

 • discuss idea

  We'll do it our way yes Make all our dreams come true for me and you.

 • creative concept

  We'll do it our way yes Make all our dreams come true for me and you.

 • production

  We'll do it our way yes Make all our dreams come true for me and you.

 • happy clients

  We'll do it our way yes Make all our dreams come true for me and you.

Process

Have a Project in Mind?

Let’s talk